Jat uskoro sa 12 aviona u floti

Bez autora
Jun 15 2010

Kompanija "Jat ervejz" saopštila je da će, nakon povratka večerašnjeg dva motora privremeno prizemljenih letelica i dolaskom još dva, uskoro u imati 12 aviona. Dva avionska motora privremeno prizemljenih letelica se, naime, večeras vraćaju remonta iz nemačke kompanije "Lufthanza tehnik". To je najveći broj letelica od početka godine, saopštila je kompanija, dodajući da trenutno obavlja saobraćaj sa deset aviona. Primenom dobre poslovne politike uspešno smo realizovali saradnju sa nemačkom kompanijom 'Lufthanza tehnik', a dolaskom remontovanih motora omogućićemo veću frekventnost saobraćaja i udobnije letove našim putnicima. Namera "Jat ervejza" je da tokom jeseni dodatno dopuni flotu sa dva nova aviona, Boing 737-700 koja će biti uzeta u zakup. Prema letnjem redu letenja, koji se primenjuje od 28. marta do 30. oktobra, "Jat ervejz" će saobraćati na 38 destinacija, prema 24 zemlje regiona, Evrope, Bliskog istoka i Severne Afrike, a uvedene su i nove redovne linije za Portorož i Dubai i tri nove sezonske linije za Ohrid, Solun i Geteborg.

Jat uskoro sa 12 aviona u flotiKompanija "Jat ervejz" saopštila je da će, nakon povratka večerašnjeg dva motora privremeno prizemljenih letelica i dolaskom još dva, uskoro u imati 12 aviona.

Dva avionska motora privremeno prizemljenih letelica se, naime, večeras vraćaju remonta iz nemačke kompanije "Lufthanza tehnik".

To je najveći broj letelica od početka godine, saopštila je kompanija, dodajući da trenutno obavlja saobraćaj sa deset aviona.

"Primenom dobre poslovne politike uspešno smo realizovali saradnju sa nemačkom kompanijom 'Lufthanza tehnik', a dolaskom remontovanih motora omogućićemo veću frekventnost saobraćaja i udobnije letove našim putnicima", kaže generalni direktor "Jat ervejza" Srđan Radovanović.

Namera "Jat ervejza" je da tokom jeseni dodatno dopuni flotu sa dva nova aviona, Boing 737-700 koja će biti uzeta u zakup.

Prema letnjem redu letenja, koji se primenjuje od 28. marta do 30. oktobra, "Jat ervejz" će saobraćati na 38 destinacija, prema 24 zemlje regiona, Evrope, Bliskog istoka i Severne Afrike, a uvedene su i nove redovne linije za Portorož i Dubai i tri nove sezonske linije za Ohrid, Solun i Geteborg, navodi se u saopštenju.

"Uz unapređene postojeće usluge, kao i brojne nove koje su uvedene, 'Jat ervejz' od početka godine beleži rast broja putnika, a redovnost saobraćaja znatno je poboljšana", navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik